• banner1
  • banner3
  • babanner2
  • about

Babagan Kita

Pabrik Seni Ideal Hebei. minangka pabrikan khusus lan pedagang tembaga marmer lan barang besi cor kanthi pengalaman udakara 30 taun. Perusahaan kita dununge ing kutha Shijiazhuang, provinsi Hebei China.

Ruang lingkup bisnis utama yaiku kabeh jinis produk watu lan tembaga sing kalebu tokoh wetan lan kulon, kéwan, patung, patung dhadha, pot kembang, kolom, banyu mancur, gazebo, perapian, lan hadiah cilik. produk besi cor kalebu gazebo, pager .gate, lan lampu liyane. We seneng banget njupuk pesanan miturut conto utawa gambar saka sampeyan.

Warta

Nilai merek sing abadi ora "News".
Kabeh sing ditulis babagan iki, yaiku!