Babagan Kita

ban

Profil Perusahaan

Pabrik Seni Ideal Hebei. minangka pabrikan khusus lan pedagang tembaga marmer lan barang besi cor kanthi pengalaman udakara 30 taun. Perusahaan kita dununge ing kutha Shijiazhuang, provinsi Hebei China.

Ruang lingkup bisnis utama yaiku kabeh jinis produk watu lan tembaga sing kalebu tokoh wetan lan kulon, kéwan, patung, patung dhadha, pot kembang, kolom, banyu mancur, gazebo, perapian, lan hadiah cilik. produk besi cor kalebu gazebo, pager .gate, lan lampu liyane. We seneng banget njupuk pesanan miturut conto utawa gambar saka sampeyan.

Kita mesthi negesake prinsip mupangate bebarengan lan berkembang bareng. Kabeh produk didol kanthi apik ing saindenging jagad, kalebu Eropa, Amerika, Asia, Australia lan Afrika Selatan, luwih saka 30 negara lan wilayah.

Kita saestu pengin kerja sama karo pelanggan omah lan manca negara kanthi basis mupangate mupangat. Kita pengin nyedhiyakake komoditas sing nyenengake bebarengan karo layanan berkualitas tinggi.

Riwayat Perusahaan

Perusahaan Seni Hebei Ideal dununge ing Kabupaten Quyang, Provinsi Hebei, sing dikenal minangka "kampung halaman patung Cina"
Pabrik iki didegake ing taun 1985. Nganti saiki, kita duwe 35 taun pengalaman produksi lan penjualan.
Saka bengkel kulawarga asli nganti pabrik modernisasi. Matur suwun sanget kanggo tamu anyar lan lawas sing menehi dhukungan lan pitulung.
Pabrik kita saiki duwe sistem produksi lan penjualan sing sampurna banget.
Departemen desain, departemen nggawe model. Departemen pilihan bahan baku. Departemen produksi. Departemen polesan. Departemen Penerimaan. Lan departemen kemasan pungkasan.
Saben departemen duwe pimpinan tim kanthi pengalaman kerja luwih saka 15 taun. Kabeh proses produksi dibutuhake banget. Mung kanthi cara iki, kita bisa njamin supaya para pelanggan entuk produk sing berkualitas.

Ing taun-taun pungkasan. Kanggo nggedhekake bisnis asing. Saiki, kita wis nggawe kerjasama jangka panjang lan stabil karo para pelanggan saka Prancis, Amerika Serikat, Italia, Rusia, Swiss, Qatar, Arab Saudi, Korea Selatan lan negara liyane. Lan pelanggan pungkasan ing sawetara negara uga tuku ing pabrik lan ngenalake kanca, kulawarga, tangga teparo karo kita.
Kita wis entuk prestise sing dhuwur kanggo pilihan materi lan pakaryan sing apik banget.

"Kualitas minangka budaya kita" Saben karya seni duwe crita dhewe-dhewe. Saben produk sing diproduksi dipriksa lan diowahi kaping pirang-pirang. Saben nampa balesan sing memuaskan saka para pelanggan. Kita seneng banget kaya para tamu.

Yen sampeyan butuh produk. Aja ragu-ragu kanggo ngubungi kita. Kita tansah ngladeni. Tujuane kita yaiku "nggawe cinta dunia digawe ing China"

qqa
6-1024x422
Certificate (2)
Certificate (1)
Certificate (3)