Patung macan marmer sing apik ukurane didol

Katrangan singkat:

Papan Asal: China

Nomer Model: FMI-216

Ukuran: ukuran khusus

Bahan: Marmer alami

Paket: Kasus Kayu Kuat

Layanan: Ngatur Ditampa

Pembayaran: T / T, Western Union


Detail Produk

Tag Produk

animal (1)

Awak macan iku megah, gagah lan dhuwure, wulune ayu, endhas bunder, ambungan amba, mripat gedhe, lan jenggot putih kanthi jenggot ireng ing sisih cangkem, dawane udakara 15 cm. Gulune kandel lan cekak, meh amba kaya pundhak. Pundhak, dodo, weteng, lan bokong sempit, rata ing sisihane, tungkak sing kuwat, untu lan cakar canine sing landhep, lan kumis dawa lan dawa ing cangkem.

Macan ing patung kasebut duwe sikil papat sing kuwat. Cakaripun runcing, lan mripatipun kabukak. Ana sawetara jenggot ing cangkeme, lan untune gedhe kaya piso.

Anggota awak sing kuwat, kandel lan mripat sing nusuk nggawe katon megah.

Patung sing apik iki nggambarake macan sing galak, nyawang pemandangan ing ngisor jubin. Karya sing luar biasa iki diukir kanthi tangan saka marmer sing luar biasa, saengga patung kasebut katon apik banget. 

Custom sized beautiful marble tiger statues for sale (3)
Custom sized beautiful marble tiger statues for sale (4)
Custom sized beautiful marble tiger statues for sale (6)
animal (2)
animal (3)
animal (4)
animal (5)
animal (6)
animal (7)
animal (8)
animal (9)
animal (10)
animal (12)
animal (13)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: