Patung marmer jaran warna campuran khusus

Katrangan singkat:

Papan Asal: China
Nomer Model: FMI-219
Ukuran: ukuran khusus
Bahan: Marmer alami
Paket: Kasus Kayu Kuat
Layanan: Ngatur Ditampa
Pembayaran: T / T, Western Union


Detail Produk

Tag Produk

animal (1)

Jaran sing bagus rupane papat sikile kandel lan proporsi proporsi. Awak alus banget, kaya minyak lan mengkilap. Rambute gulu digantung rapi.

Kaloro kuping ditindhes, ngrungokake gerakan sekitar kapan wae, kaya-kaya ngadeg. Loro mripat sing amba mesthi patroli ing sacedhake, buntut dawa kadang digantung, kadang ayun-ayunan, lan patang sikil dawa katon kaya papat pilar kandel sing kuwat banget.

Jaran Arab minangka jinis jaran kuno lan larang regane ing jagad iki. Arkeologi nemokake yen asale saka 4.500 taun kepungkur, asale saka Semenanjung Arab. Pilih kanthi ati-ati lan dikembangake kanthi suwe ing kahanan kahanan garing lan kurang banyu, udan udan kurang. Jaran iki duwe peran penting ing tatanan jinis jaran sing apik banget ing jagad iki. Jaran thoroughbred, jaran Orrov, jaran Morgen, lsp., Kabeh ngemot getih jaran Arab.

Jaran rata-rata duwe 24 vertebrae, dene jaran Arab mung ana 23. Sirah cilik lan resik, mripat gedhe lan padhang, gulu lurus, bathuke amba, waja dhuwur, punggung lan pinggang cekak lan balung kuwat, balunge lancip lan kenceng, tungkak lancip, tendon dikembangake, lan awak garing, jas alus kaya sutra, lan kemampuan reproduksi kuwat. umur dawa. Struktur awak proporsional lan apik. Iki minangka jaran nunggang level tinggi kanthi kompetisi jaran khas Arab. Kacepetan jarak cendhak ora sepira karo Inggris, nanging balapan jarak adoh pancen apik. Amarga tampilane apik lan kuwat, sawetara trah gumantung karo jaran Arab kanggo nambah tampilan lan nambah kemampuane.

Jaran Arab wis berkembang lan tuwuh ing iklim ara-ara samun. Dheweke dianggep minangka harta karun dening Baduy. Dheweke asring digawa mulih lan direksa ing tendha. Amarga raket banget karo manungsa, mula dheweke apikan, cerdas lan seneng seneng. Dheweke uga duwe kekuwatan mental lan kewaspadaan sing dhuwur, lan cocog kanggo serangan lan perang. Amarga kombinasi spontanitas lan sensitivitas iki, pamilik jaran Arab modern kudu cukup sabar lan ngajeni kanggo ngontrol.

Jaranan Arab sing apik iki megah lan elegan, ditampilake kanthi marmer campuran sing apik banget. Karya seni sing apik banget digawe dening artis iki nduweni rincian sing apik banget lan realisme sing sampurna. Kanthi basis persegi dowo minangka latar mburi, langsung lebokake dekorasi ruangan sampeyan.

Custom sized mixed color horse marble statues (3)
Custom sized mixed color horse marble statues (2)
animal (2)
animal (3)
animal (4)
animal (5)
animal (6)
animal (7)
animal (8)
animal (9)
animal (10)
animal (12)
animal (13)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: