Ngatur Pasangan Patung Singa Patung Singa Watu kanggo Dekorasi Driveway

Katrangan singkat:

Papan Asal: China

Nomer Model: FMI-205

Ukuran: ukuran khusus

Bahan: Marmer alami

Paket: Kasus Kayu Kuat

Layanan: Ngatur Ditampa

Pembayaran: T / T, Western Union


Detail Produk

Tag Produk

animal (1)

Pasangan patung singa iki duwe mane dawa nganti pundhak lan dada. Rambute kewan wujude apik lan teksture bening. Anggota awak ndhukung lemah lan otot kuwat. Nyawang terus, cangkeme mbukak, mbukak untu sing landhep, kaya nggrundel, nuduhake kekuatan awak singa sing lagi nggodhok. Singa nggambarake misteri, kekuwatan lan keberanian, nanging uga ditandhani karo bangsawan lan panguwasa.

Patung singa marmer watu kebon njaba ruangan minangka teras ngarep, sing minangka tampilan kekuwatan lan kekuwatan sing apik tenan. Patung raja kéwan sing megah iki bakal njaga waja sampeyan. Tangan sing diukir kanthi apik saka marmer putih mentah. Sampeyan bisa njaluk sepasang patung singa marmer marmer kanggo dekorasi omah utawa kebon, utawa sampeyan bisa nyedhiyakake desain lan ukuran sing disesuaikan. Hubungi kita saiki!

Customize Pair of Lion Statues Stone Lion Statues for Driveway Decoration (4)
Customize Pair of Lion Statues Stone Lion Statues for Driveway Decoration (3)
Customize Pair of Lion Statues Stone Lion Statues for Driveway Decoration (2)
animal (2)
animal (3)
animal (4)
animal (5)
animal (6)
animal (7)
animal (8)
animal (9)
animal (10)
animal (12)
animal (13)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: