Patung pabrik surya wungu marmer jambon sing didol

Katrangan singkat:

Papan Asal: China

Nomer Model: FMI-202

Ukuran: ukuran khusus

Bahan: Marmer alami

Paket: Kasus Kayu Kuat

Layanan: Ngatur Ditampa

Pembayaran: T / T, Western Union


Detail Produk

Tag Produk

animal (1)

Antarane pasangan patung singa kasebut, patung ing sisih kiwa nutup cangkeme kanthi kenceng, lan patung ing sisih tengen mbukak cangkeme amba, katon untu sing landhep. Emisi singa loro kasebut kayane lagi kleweran ing angin, kanthi perangan awak sing kuwat lan awak otot. Ngarep-arep, wulu kewan kasebut duwe bentuk sing alus lan tekstur sing jelas, nuduhake manawa awak singa sing kuwat nggodhok, ora tahan, lan mesthi bakal menang. Volume lan teknik sing lancar, lancar lan tanpa kendhali, lan gerakan dramatis kanthi jelas nuduhake gambar kewan sing energik.

Iki minangka kewan sing ayu lan megah, diukir ing marmer jambon surya sing populer kanthi nada abang lan abu-abu sing apik. Artis kasebut kanthi sampurna nampilake gambar kewan iki kanthi kamulyan sing luar biasa.

Factory outlet sunset pink marble lion statue for sale (2)
Factory outlet sunset pink marble lion statue for sale (3)
animal (2)
animal (3)
animal (4)
animal (5)
animal (6)
animal (7)
animal (8)
animal (9)
animal (10)
animal (12)
animal (13)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: