FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

kita duwe pabrik dhewe. Yen sampeyan duwe kesempatan, sampeyan bisa ngunjungi pabrik.

Apa sampeyan nawakake layanan khusus?

Kita nyedhiyakake layanan khusus. Hubungi kita lan ayo ngrembug babagan produk sing sampeyan butuhake. Kita bakal menehi saran profesional.

Suwene aku bisa njupuk barang sawise pesen?

Butuh wektu luwih suwe kanggo ngatur produk. Yen sampeyan kudu nggawe model lempung. Udakara 20-25 dina kanggo nggawe model. Butuh 25-30 dina kanggo ngasilake produk tembaga marmer utawa tembaga

Apa aku bisa ndeleng proses produksi?

Mesthi wae, Kita bakal ngirim gambar kemajuan produksi saben minggu kanggo sampeyan priksa. Sawise produksi rampung, aku bakal njupuk gambar lan video produk kanggo konfirmasi pungkasan. Yen ora ana masalah, kita bakal ngemas.

Apa transportasi sampeyan aman?

Kita duwe paket profesional. Yen paket rampung, inspektur kualitas bakal mriksa kualitas paket kasebut. Priksa manawa barang dikemas kanthi cara paling aman sadurunge dikirim.

Apa sing kudu aku lakoni yen barangku wis rusak sawise entuk?

Miturut tingkat kerusakan barang, salesman kita bakal negosiasi karo sampeyan. Ngimbangi dhuwit utawa golek produk anyar.

Cara nginstal patung?

Sawise produk rampung, kita bakal instal ing pabrik sapisan. Aku bisa njupuk gambar proses kanggo sampeyan. Utawa nggawe gambar instalasi kanggo sampeyan. Yen produk rumit banget. Kita uga bisa menyang negara sampeyan kanggo nuntun instalasi.

Kepiye carane miwiti kerja sama?

Kaping pisanan bakal ngonfirmasi desain, ukuran lan bahan, banjur nemtokake rega, banjur kontrak, banjur mbayar setoran. Kita bakal miwiti ngukir produk.