Patung marmer Ukuran Lady of Mount Carmel didol

Katrangan singkat:

Papan Asal: China

Nomer Model: FMQ-225

Ukuran: H : 170 cm utawa disesuaikan

Bahan: Marmer

Paket: Kasus Kayu Kuat

Layanan: Ngatur Ditampa

Pembayaran: T / T, Western Union


Detail Produk

Tag Produk

church-products_01

Kanggo gereja apa wae sing menehi inspirasi kanggo iman lan pengabdian kanggo Virgin Mary, patung Virgin Mary sing ukurane urip ing Gunung Carmel minangka seni spiritual sing sampurna. Patung kita digawe saka marmer alami. Lan produk kasebut cocog kanggo digunakake ing njero ruangan lan ruangan.

Keputusan Carmel pancen luar biasa, nanging miturut ide Santa Teresa, dheweke ngarep-arep supaya putrine ora bakal dadi rasul maneh, lan putrine bisa nulungi greja lan pandhita lan nggedhekake Kratoning Allah. , Dheweke kepengin nampa semangat pandonga ing kabeh jagad.

Patung marmer kita diukir kanthi tangan, lan Greja Our Lady of Mount San Carmel nyekel bocah sing apik ing tangan kiwa, nganggo mahkota sing apik lan jubah sing apik. Kaki kosong, ngarepake masa depan, kanthi eseme lan irung sing apik, nuduhake polah sing apik banget, apik, seneng lan dilindhungi undhang-undhang, sing ngrampungake kabeh detail kanthi sampurna. Jubah longgar ngubengi kabeh awak saka endhas, lan pola dadi alami lan apik, pola corak, tekstur ing jubah utawa patung liyane.

Patung Virgin Saint Carmel digawe saka marmer putih alami. Iki minangka patung marmer agama sing berkualitas tinggi, kuwat banget, cocog kanggo digunakake ing njero ruangan lan ruangan, lan bisa digunakake ing lingkungan cuaca sing angel. Kabeh patung marmer digawe kanthi gawenan tangan dening pengrajin marmer profesional lan duwe sejarah dawa kanggo nggawe patung agama.

Ukir tangan dening tukang ngukir marmer profesional. Kabeh rincian diproses kanthi sampurna. Yen sampeyan kasengsem karo patung agama, mangga hubungi kami kanggo informasi produk rinci. Mesthi wae, sampeyan uga bisa ndeleng desain patung liyane ing kene.

3
2
4
3
church-products_03
church-products_04
church-products_05
church-products_06
church-products_07
church-products_08
church-products_09
church-products_10
church-products_11
animal (12)
animal (13)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: