Warta

  • Nilai patung stainless steel ing seni umum

    Saka proses pangembangan, seni publik diprodhuksi lan dikembangake kanthi dhasar pembangunan berkelanjutan masarakat manungsa, ekonomi lan politik. Kanthi owah-owahan lingkungan sosial lan latar budaya saiki, ruang lingkup seni publik uga ngalami sawetara pangowahan. Nganti stai ...
    Waca liyane
  • Apa jinis patung kutha sing dibutuhake?

    Minangka karya seni ing papan-papan umum kutha, patung kutha skala gedhe minangka unsur lingkungan kutha, refleksi rasa budaya budaya kutha, lan simbol semangat kutha sing penting. Kanthi paningkatan pangerten lan panjaluk budaya budaya kutha lan pub ...
    Waca liyane
  • Jinis lan bentuk patung

    Patung umume dipérang dadi rong bentuk: reca lan relief. 1. Patung Patung sing diarani bunder nuduhake patung telu dimensi sing bisa diapresiasi kanthi arah lan sudhut. Ana uga macem-macem teknik lan bentuk, kalebu realistis lan dekoratif, co ...
    Waca liyane